PREMIÄR!

med musikalen: Boxaren på Örebro Länsteater

Efter tre veckors slit, morgon till kväll på Länsteatern i Örebro blev det tillslut premiär för Boxaren. Så fin dag! Hela teatern var full med förväntansfulla människor, den röda mattan var utrullad framför entrén. Lyckosparkar och godis överallt samt uppmuntrande små meddelanden som lagts i loger och på notställ från alla inblandade. Det har varit en oerhört lärorik resa att jobba som musiker på teatern. Jag har verkligen fått ta del av ett nytt sammanhang. Skådespelare… 🙂 Tack alla!! Fantastiskt kul att få vara en del av allt detta se hur allting funkar, så många olika pusselbitar som ska på plats, kostym, smink, mask, scenografi, ljus, musik, skådespel osv. Långa repdagar med skådespelare, regissör och musiker, presskonferens, provpublik, genrep,

Nu framöver kommer Boxaren att spelas 4 kvällar i veckan hela april och maj månad på Länsteatern i Örebro. Rekommenderas varmt!!

 

 

http://www.orebrolansteater.se/forestallningar/boxaren/

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.