Dumheten släppte tillslut!

Nu har Dumheten äntligen släppt sin första EP: ”Och bara låta”. Releasefesten blev helt magisk med en hejdundrandes konsert på vackra, fina Bio Roxy med kombuchamingel, dumhetenskivdrapperi och finfina kända och okända ansikten som fyllde upp de röda sammetsstolarna i biografen.dumheten Efteråt sålde vi skiva efter skiva och fortsatte festen på bästa mysiga Heavens Door där vi kramades, åt, provade hattar, kavajer och gjorde vårt avtryck på konstnärsväggen. Efter ett års slit kan vi äntligen slappna av och luta oss tillbaka i soffan med varsin rolig hatt. För den närmaste tiden kommer vi att gå i en behövlig vintervila. Tack alla fantastiska människor som gjort det möjligt för oss att släppa vår första skiva tillsammans! Vi är så oerhört tacksamma för allt stöd och all hjälp som visats från alla håll och kanter, Tack! <3

Ja, nu hoppas vi att ni klarar er utan oss ett tag efter alla otroligt fina reportage, intervjuer, skivrecensioner, konserter, bilder och sist men inte minst EP:n. Vilken man fortfarande såklart kan beställa ett helt eget exemplar av: beställskivan

”I dagens enorma djungel av band som tokpromotar sig själva genom alla fora och medier som finns, är det inte lätt att sticka ut. Men hur kan man låta bli att fastna för ett band som säger att de tycker om att jag är lite dum, inleder sin debutskiva med ett improviserat saxofonparti och dessutom har mage att skippa trummor och bas i sättningen? Ett band som i sin pressrelease smyger in ett stavfel, kanske för att petnissar som undertecknad skall haja till, kanske för att det var annat som var viktigare. ”Åsa Jonsén, Kulturdelen

 

NJUT!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.